Praktiska och bestående arbetskläder för hantverkaren

Berendsen tillverkar och tillhandahåller arbetskläder för alla möjliga former av industri, verkstad samt för köksmiljö och sjukhusklädsel. Berendsen Workwear-kollektionen ”IR77” är däremot helt och hållet framtagen för att utgöra det tveklöst mest självklara valet av arbetskläder för alla seriösa och professionella hantverkare.

Berendsen själva kallar stolt kollektionen för ”Hantverkarens bästa vän” och det är inte en serie ord som kopplats till kollektionen helt obefogat. Kvalitet och genomtänkt design är sådant som utmärker sig, och det vet ju varje hantverkare att det nästan alltid är det vettigaste valet att just satsa på ett verktyg av högre kvalitet, då allt vad som initialt kan komma att handla om en prisfråga, sannolikt och inom en förhållandevis kort tidsperiod, ofta förvandlas till en icke-fråga. Detta i och med att alternativet till en kvalitetsprodukt kräver underhåll, ersättning, underhåll, ersättning och vidare och vidare tills dess att irritation över realisationen att man trots allt ser ut att ha spenderar samma pengar men utspritt över en länge period tar över, och man går tillbaks och väljer kvalitet trots allt, som man egentligen visste att man också borde ha gjort redan från start.

Poängen är att för en hantverkare är praktiska och kvalitativa arbetskläder minst lika viktiga som verktygen att hänga därpå. Berendsen har tagit fasta på detta och har genom kollektionen IR77 tydligt ställt hantverkarens alla behov i centrum. Plaggen inom IR77-kollektionen är försedda med en rad olika funktioner och är även förstärkta med knäfickor och andra genomtänkta detaljer, samt anpassade verktygsfickor.

Berendsens stoltsering om ”hantverkarens bästa vän” är alltså inte grundat på ingenting, det finns en mycket genuin vilja, kunskap och ett exemplariskt utförande bakom det hela. Ytterligare information om IR77 från Berendsen Workwear finns på Berendsen.se.