Massagestavar som ger dig bra vibrationer

Bra vibrationer, godtyckliga vibrationer, underbara vibrationer, välförtjänta vibrationer, avslappnande vibrationer. Eller inga vibrationer alls, det beror ju helt på vad du råkar föredra förstås. På Intima.se hittar du oavsett vad du letar efter <a href=”http://www.intima.se/sexleksaker/mest-for-henne/massagestavar-harda”>den perfekta massagestaven</a> eller dildon för just dig och det som du … fantiserar om.

Intimas sortiment är mycket utförligt och består av produkter för alla tycken och smak. <a href=”http://www.intima.se/sexleksaker/mest-for-henne/dildos”>Dildos och massagestavar</a> i utföranden om stort och smått och kombinationer därav, tvestjärtade, dubbelsidiga, eller enkla. Även i olika färger, och varierande detaljerade former, mönster, och material, allt för att du ska kunna hitta just det som ger dig din maximala njutning.

Ett exempel på Intimas breda (”breda”) katalog av massagestavar och dildos kan ges i en massagestav tillverkad av material täckt med 100 % silikon och som håller en väl utarbetad ergonomisk design, och dessutom verklighetstrogen form, vilken också är lätt att använda med en hand. Denna åsyftade massagestav är utrustad med hela tio olika vibrerande lägen. Produkten betecknas av ett mycket ogenerat och tydligt namn, nämligen Silicone Penis, och är som nämnt bara en bland många kvalitativa produkter inom samma och närliggande kategori. Produkten är även vattentät. Besök Intima.se för vidare utforskning och för garanterat trygg e-handel.