Helhetsleverantör av uthyrning till fest och event

Table, som komplett leverantör när det gäller anordning av evenemang för företag eller privat har den totala helhetslösningen med ett brett sortiment av produkter. Table tillhandahåller med projektledning, kockar, serveringspersonal och catering. Med en stor känsla för kvalité och bra service anpassar Table exempelvis maten specifikt arrangemanget.

Anpassade efter säsongens råvaror finns förrätter, varmrätter eller desserter att välja bland olika menyer. Bufféerna offererar en del populära rätter såsom ”Julbord”, ”Medelhavsbuffè”, ”Det bästa från Asien” eller förstås, ”Svenska favoriter”. Vid catering av mat- och bufféer, menyer och enklare tilltugg, kan det underlätta att ta hjälp av Tables servispersonal som avlastning eller för att ha hand om hela arrangemanget. I priset ingår sociala avgifter samt försäkring för personalen. För en garanterad bra service rekommenderas att kunden tar hjälp av Tables kockar. Antal kockar beror helt på vilka förutsättningar som finns i lokalen samt de menyer kunden har valt. För bufféer krävs inte kockar på plats i samma utsträckning dock.

Vad det gäller offerter skickas dessa enligt förfrågan. Beställningar kan ändras fram till 5 dagar innan arrangemang. Offerten skall kontrolleras, signeras och returneras om innehållet stämmer och gäller därefter som bekräftelse.