Mode

Rut & Circle – Kläder Online

Rut & Circle eller ”Fashion you afford to love”, ett företag i modebranschen som brinner for mode och design. Ett företag som med omsorg offererar produkter som är både av rätt plagg, i takt med den sista trenden i modevärlden och till ett rätt pris.

Med leveranser som sker varje dag blir Rut & Circle och Sally & Circle uppdaterade vad det gäller sortimentet, allt från jeans, tunikor, linnen, kjolar, shorts, klänningar, jeggings, tröjor, jackor, accessoarer, cardigans och kavajer. Alla dessa produkter går att handla i både konceptbutiker och som e-handel via online. Köper man för en summa som överstiger 500 kr bjuder Rut & Circle på fraktkostnader.

Rut & Circle kom på att det finns en del produkter som kunden gillar mest och där kan man nämna produkter så som jumpsuite i märkena Claire, Clara eller Paige, klänningar som Leaf, Anna, Leila, Nina eller Johanna, eller jeggings i modellerna Ana, Liv, Nicole, Olivia Hög Midja eller Olivia Normal Midja, eller varför inte jeans som Samantha jeans, Amy Trash, Kate eller Boyfriend jeans.

Listan är lång och kompletteras hela tiden med nya och spanande produkter.

Rut & Circle – Kläder Online