IT och Reklam

Profilprodukter till kunder

Är man på resande fot så är det klart att man måste vara förberedd. Med ett komplett utbud av artiklar till resenärer är Utslaget den ideala källan, oavsett om det gäller etuier, bagagebrickor, resegarderober, necessärer eller bagagevåg, mm.

Tittar man på utbudet av t.ex. necessärer får man välja allt från den necessären med mörktonade transparenta sidor, den med sminkväska inkluderad, necessären och toalettväska i ett med tre fack med dragkedja och ytterligare fem enkla fack och krok för upphängning, den stiliga necessären i 190T randig nylon till det kända märket Ferraghini i nylon, Florida necessären med praktiska små fack, spegel och upphängningskrok, necessären 3 fack med hela 4 liters volym och den bästsäljaren toalettväska i vadderad polyester.
Sedan finns det andra tillgängliga artiklar att välja bland typ resegarderober, från de relativ billiga till de mer exklusiva Ferraghini Suit Carrier, det vadderade alternativet utrustad med olika fack, med eller utan dragkedja.

Reseplånbok, reseadapter, skoputsset, eller bagagebricka, nackkudde, handduk, mm är ytterligare artiklar som ingår i Utslagets sortiment och som kan ges bort i form av presenter, gåvor, julklappar till både kunder såsom egna anställda.

Allt detta och mycket mer hittar ni på Utslaget.se – presentreklam.