Övrigt

Isolering Golv

Har du dragiga golv? Eller drar det från dina väggar? Hos oss på FEAB Isolerproffs får du en tilläggsisolering till ett mycket förmånligt pris. Vi har över 30 års erfarenhet och har tilläggsisolerat bostadsrättsföreningar, sjukhus, förvaltningar, husfabrikanter.

Den bästa investeringen för din framtid är helt klart tilläggsisoleringen som gör stora besparingar för ditt boende och det är även bra för miljön och en mycket ökad comfort under årets mest intensiva period. De heta somrarna gör att det blir svalare tillsammans med tilläggsisoleringen.  Så tveka inte att kontakta oss för en kostnadskalkyl. Vi hjälper dig att få ett varmt och svalt boende utan att det ska kosta skjortan. Varmt välkommen!

Isolering Golv – Isolerproffs

Väckra möbler i trä

Nu har du äntligen kommit till en sajt där du kan hitta alla vackra möbler som är gjorda av naturmaterial. Våra inredningsdetaljer är även de gjorda av naturmaterial. Läs mer på vår sajt om vår historia hur vi startade och kom att bli vid vi är idag.
Vi har butiker i Göteborg och finns nu även i Malmö, Lammhult, Västerås, Uppsala och även i Oslo. Kom och besök oss i butiken och upplev alla våra vackra möbler eller våra vackra inredningsdetaljer. När du beställer möbler av oss, så skapar du din egen möbel genom att välja träslag och textiler. Du väljer allt själv som du vill ha dina möbler, så tveka inte att kika in på vår sajt för att hitta din drömsoffa eller drömbyrå. Varmt välkommen till oss!

Norrgavel – Möbler i trä