Hus & hem

Fuktproblem?

Ta hand om fukten innan det blir ett problem för dig och ditt hus.

Vi rekommenderar att du dränerar med isodrän, en lösning som ger dig ett långt skydd och även isolerar grunden.

Svenska Fukt har mångårig erfarenhet av dränering och vi är verksamma i hela Stockholmsregionen. Innan vi ger det ett pris på just din fastighet så behöver vi se hur ditt hus ser ut och hur lätt man kan komma fram till platsen och kan köra maskiner runt huset.

Välkommen till Svenska Fukt, experter på dränering!

Stugor, förråd och staket i trä

Med miljön i tankarna har Jabo ägnat mycket tid med att arbeta aktivt miljömässigt.

För att gynna naturen och miljön tillämpar Jabo adekvata processer, använder sig av rätt material, skapar förutsättningar och kommer med rätt information vad det gäller skötsel av deras produkter för en förlängning av livslängden på produkterna.

Det naturliga materialet trä är ett levande material och just i detta ligger en del tjusning. För det kan användas i det naturliga tillståndet, för dem som gillas dess textur och färg eller så kan man behandla träets yta med medel som olja eller färg.

Jabo tillverkar artiklar som är tryckimpregnerade vilket förlänger livet på produkter, vare sig stugor, förråd, friggebodar eller staket och grindar. Detta alternativ är miljöanpassat, en mycket bättre ersättning till de mer traditionella impregneringarna. I samma utsträckning ger Jabo råd till kunder att underhålla sina inköpta produkter genom konstant målningsbehandling.

Är man miljöinriktad och har en höjd miljömedvetenhet då ger Jabo möjligheten till kunder att söka sig efter vissa symboler på sina produkter som garanterar miljövänliga och standardbaserade sådana. PEFC symbolen – Programme for the Endorsement of Forest Certification – är en symbol som kommer från en organisation för utvärdering av nationella skogsstandarder och den agerar för ett uthålligt skogsbruk. En annan symbol som kommer från FSC – Forest Stewardship Council – en organisation som också verkar för uthålligt och ansvarsfullt skogsbruk följer Jabos produkter.

Isolering Golv

Har du dragiga golv? Eller drar det från dina väggar? Hos oss på FEAB Isolerproffs får du en tilläggsisolering till ett mycket förmånligt pris. Vi har över 30 års erfarenhet och har tilläggsisolerat bostadsrättsföreningar, sjukhus, förvaltningar, husfabrikanter.

Den bästa investeringen för din framtid är helt klart tilläggsisoleringen som gör stora besparingar för ditt boende och det är även bra för miljön och en mycket ökad comfort under årets mest intensiva period. De heta somrarna gör att det blir svalare tillsammans med tilläggsisoleringen.  Så tveka inte att kontakta oss för en kostnadskalkyl. Vi hjälper dig att få ett varmt och svalt boende utan att det ska kosta skjortan. Varmt välkommen!

Isolering Golv – Isolerproffs

Hus med ny teknik

På senare tid har man skapat ytterligare ett begrepp som har blivit en direkt koppling till hustillverkning: klimatsmarta hus.

Klimatsmarta hus är idag synonyma med en del komponenter. Det kan röra sig om konstruktionslösningar eller användning av energisnåla produkter som leder till mycket lägre kostnader men med behållen hög standard.

Som hustillverkare har A-hus lyckats med att integrera ny teknik i byggda hus. Idag är det en självklarhet att bygga hus där uppvärmning sker med hjälp av frånluftvärmepumpar med hög prestanda eller bergvärme. En begränsning på effekten på värmepumpen görs genom anpassade pumpar och den kallas för BBR 19-kravet. Allt detta görs för att klara gällande lagkrav.

Självklart är ägarens eget bidrag en stor del av själva begreppet klimatsmart hus. Då gäller det användning av bl. a. lågenergilampor eller mer modernt LED lampor som minskar hela energiförbrukningen avsevärt. Användning av vitvaror tillhörande så kallad klass A kan också bidra till en minskning av elförbrukning.

Användning av solceller, teknik som sprider sig alltmer har lett till en ny produkt kallad A-hus Bright Living vilket är det enda trähus som använder solceller som standard. Själva principen ligger i att ett sådant hus genererar mer energi på ett år än det förbrukar.

Väckra möbler i trä

Nu har du äntligen kommit till en sajt där du kan hitta alla vackra möbler som är gjorda av naturmaterial. Våra inredningsdetaljer är även de gjorda av naturmaterial. Läs mer på vår sajt om vår historia hur vi startade och kom att bli vid vi är idag.
Vi har butiker i Göteborg och finns nu även i Malmö, Lammhult, Västerås, Uppsala och även i Oslo. Kom och besök oss i butiken och upplev alla våra vackra möbler eller våra vackra inredningsdetaljer. När du beställer möbler av oss, så skapar du din egen möbel genom att välja träslag och textiler. Du väljer allt själv som du vill ha dina möbler, så tveka inte att kika in på vår sajt för att hitta din drömsoffa eller drömbyrå. Varmt välkommen till oss!

Norrgavel – Möbler i trä

Hitta ditt boende hos Apartment

Letar du efter ett boende till dina anställda för en längre period eller endast för en kortare period och som får din personal att trivas? Det är både billigare och trevligare att bo i lägenhet än hotell. Ta då kontakt med oss så hjälper vi dig! Läs mer

Lokalbasen.se, Sveriges nya lokalportal på internet

Lokalbasen.se är en oberoende portal på internet som hjälper hyresvärdar och hyresgäster att hitta varandra. Portalen passar både små och stora hyresvärdar och ger dem möjlighet att få sina objekt marknadsförda till precis rätt målgrupp och detta helt utan kostnad ifall lokalen inte blir uthyrd med hjälp av lokalbasen.se.

Läs mer